• Akut IT Hjælp +45 70 24 68 09

 • IT Hosting

 • IT Hosting til erhvervslivet i certificeret datacenter i Danmark

  IT Hosting til erhvervslivet i (ISAE3402-II) certificeret datacenter i Danmark

  Hosting er en løsning hvor din virksomhed lejer en server til afvikling af eget eller lejet software, f.eks. økonomi, Office og mail m.m. der er placeret i et virtuelt men 100% jeres egen eller dedikeret netværk af servere i vores datacenter, tilgængelige via internettet.

  Med online adgang, kan I arbejde hvor som helst og når som helst. Få mere sikkerhed, frihed og fleksibilitet med en skalerbar hosting-løsning, i vores (ISAE3402-II) certificeret og sikret datacenter.
  Alt i hosting f.eks. applikationer, e-mail, databaser m.m. og med den højeste driftssikkerhed, en oppe-tidsgaranti på 99,7% og en altid nærværende supportfunktion og mulighed for 24/7 support.Det er let at skalere din hosting-løsning op og ned, uanset om det er flere eller færre brugere, mere RAM, hukommelse, dataplads eller applikationer, så tilpasser vi let serverkonfigurationen, således den afspejler jeres behov. 

  Vi kan hoste alle de programmer, I har brug for og sørge for at alle de forskellige IT systemer fungerer optimalt, også når der er tale om en blanding af lokal og cloud, en så kaldt hybrid løsninger og 3. parts programmer.

 • Hosting - skalerbar og sikker

  Få hosting af hele jeres IT infrastruktur inkl. diverse applikationer, i dansk data center.

  Du kan vælge Hosting i IT-GlobalView’s (ISAE3402-II) certificeret datacenter i Skanderborg (egen eller lejet licenser), Hosting on premise, dvs. hosting hardware og licenser på jeres egen lokation eller Hosting i skyen, også kaldet cloud-baseret hosting eller en Hybrid løsning som en kombination.

 • Fleksibilitet

  Løsningen er fleksibel og smart, den giver dig mulighed for at skalére – op eller ned efter behov. Uanset om det er flere eller færre brugere, flere RAM, hukommelse, dataplads eller applikationer, så tilpasser vi let serverkonfigurationen, således den afspejler jeres behov. Med online adgang, kan I arbejde hvor som helst og når som helst.

 • Sikkerhed

  Vi står for overvågning 24/7, sikkerheden, oppetid og daglig backup. Du får branchens bedste support, samt sikkerhedsprodukter og løsninger fra førende producenter og leverandører, f.eks. Antivirus og Antispam, Sender Policy Framework (SPF) (anti-spam teknologi), Mailrelay Cloud antivirusprodukter (lokal PC) samt SLL certificater m.m.således din installation altid er optimalt beskyttes.

 • Fast omkostning

  En hosted løsning er baseret på en aftalt, månedlig pris, I betaler altid kun for det I bruger. Prisen er inkl. mailscan, AV og Antispam på server. I slipper for uforudset eller unødvendige investeringer i serverinstallationer.

  I kan leje Microsoft software licenser og f.eks. Office 365.

  I kan få installeret egne licenser også 3. partsprogrammer f.eks. Tagit, IFS, Adobe, POP3 m.m. samt frit tilvalg af optioner, Backup og disaster mulighed m.m.

DanskEnglishDeutsch