• Akut IT Hjælp +45 70 24 68 09

 • Backup & Disaster sikre dine filer og dokumenter mod sletning

  Backup & Disaster sikre dine filer og dokumenter mod sletning, brand, hackerangreb eller en ødelagt harddisk, er som ofte i mere end en forstand, en katastrofe. Det gælder især hvis der ikke er sørget for en sikker daglig backup af alle dine data, til en ekstern lokation.

  Få sikker backup og opbevaring af dine dokumenter, filer, databaser, økonomidata, billeder og e-mails i vores datacenter. Et af verdens absolut mest anerkendte og bedste softwareprodukter til backup over internettet. Få sikret og krypteret dine data og opbevare dem i vores sikret datacenter, automatisk døgnet rundt.

  Vi kan starte din næste backup i løbet af 5 min.

 • Disaster Recovery

  Til trods for at den daglige backup foregår efter forskrifterne, kan det ved total nedbrud tage lang tid eller måske være helt umuligt, at gendanne serverens opsætning på en ny installation.

  Med Disaster Recovery er det muligt at genskabe det samlede system og konfiguration hurtigere og derved minimere den samlede nedetid.

  Disaster Recovery hvor vi tager en komplet image/kopi af servere, det sikre hurtig genetablering af den fulde konfiguration af servere, således den er klar hvis der skulle ske et nedbrud. Derved minimere's tiden for reetablering betydeligt, samtidig kan I allerede begynde at arbejde igen, efter ganske få minutter.

 • Beskyt dine data

  Din backup kan justeres efter behov og backup interval fastsættes efter ønske, alle data bliver krypteret inden de automatisk sendes via internettet til vores backupserver.

  Der anvendes én og samme agent til filer og databaser, som er kompatibel med alle operativsystemer. Desuden er der mulighed for on-site backup til f.eks. lokal NAS.

  Du får daglig en statusrapport via e-mail, når din backup er kørt.

DanskEnglishDeutsch