• Akut IT Hjælp +45 70 24 68 09

 • Backup & Disaster sikre dine filer og dokumenter mod sletning

  Software og licenser

  Backup & Disaster sikre dine filer og dokumenter mod sletning, brand, hackerangreb eller en ødelagt harddisk. At miste vitale data, er som ofte i mere end en forstand, er en katastrofe. Det gælder især, hvis der ikke er sørget for en sikker daglig backup af alle dine data, til en ekstern lokation.

  Få sikker backup og opbevaring af dine dokumenter, filer, databaser, økonomidata, billeder og e-mails i vores datacenter. Et af verdens absolut mest anerkendte og bedste softwareprodukter til backup over internettet. Få sikret og krypteret dine data og opbevare dem i vores sikret datacenter, automatisk døgnet rundt.

  Vi kan starte din næste backup i løbet af 5 min.

 • Backup af Microsoft 365

  Undgå datatab få backup af data Microsoft 365. Det er vigtigt at sørge for backup, også af dine data i skyen. I Jeres 365-pakke er retention (dataopbevaringsperiode) 30 dage, når denne periode udløber, er filerne tabt for evigt. Derfor bør du have en backup.

  Backup af virksomhedens Microsoft 365 filer, kan vise sig at blive essentiel, fordi der kan gemme sig vigtige data på One-Drive for Business, Exchange online, SharePoint online, samt dine mails, kontakter og kalendere. 
  De hyppigste årsager til datatab i forbindelse med Microsoft 365 er utilsigtet sletning, udløb af dataopbevaringsperiode og malware- eller hackerangreb.

  Med en backupløsning til Microsoft 365 sikrer du, at din data altid kan genskabes, hvis uheldet skulle være ude.

 • Disaster Recovery

  Til trods for at den daglige backup foregår efter forskrifterne, kan det ved total nedbrud tage lang tid eller måske være helt umuligt, at gendanne serverens opsætning på en ny installation.

  Med Disaster Recovery er det muligt at genskabe det samlede system og konfiguration hurtigere og derved minimere den samlede nedetid.

  Disaster Recovery hvor vi tager en komplet image/kopi af servere, det sikre hurtig genetablering af den fulde konfiguration af servere, således den er klar hvis der skulle ske et nedbrud. Derved minimere's tiden for reetablering betydeligt, samtidig kan I allerede begynde at arbejde igen, efter ganske få minutter.

 • Beskyt dine data

  Din backup kan justeres efter behov og backup interval fastsættes efter ønske, alle data bliver krypteret inden de automatisk sendes via internettet til vores backupserver.

  Der anvendes én og samme agent til filer og databaser, som er kompatibel med alle operativsystemer. Desuden er der mulighed for on-site backup til f.eks. lokal NAS.

  Du får daglig en statusrapport via e-mail, når din backup er kørt.

DanskEnglishDeutsch