• Akut IT Hjælp +45 70 24 68 09

 • IT Hosting til erhvervslivet i certificeret datacenter i Danmark, med GRØN energi

  IT Hosting til erhvervslivet i (ISAE3402-II) certificeret datacenter i Danmark med GRØN energi. Du skal ikke bekymre dig om backup, hackerangreb, antivirus eller fysisk faciliteter i serverrummet- det sørger vi for er i orden hver dag. 

  Vi besidder ressourcer, kompetencer og processer til at sikre Jeres forretningskritiske drift 24/7-365

  Stabil hosting i moderne dansk datacenter. Fri support 24/7-365, daglig backup og effektiv beskyttelse mod virus og spam.

  Hosting er en løsning hvor din virksomhed lejer en server til afvikling af eget eller lejet software, f.eks. økonomi, Office og mail m.m. der er placeret i et virtuelt men 100% jeres egen eller dedikeret netværk af servere i vores datacenter, tilgængelige via internettet.

  Med online adgang, kan I arbejde hvor som helst og når som helst. Få mere sikkerhed, frihed og fleksibilitet med en skalerbar hosting-løsning, i vores (ISAE3402-II) certificeret og sikret datacenter.
  Alt i hosting f.eks. applikationer, e-mail, databaser m.m. og med den højeste driftssikkerhed, en oppe-tidsgaranti på 99,7% og en altid nærværende supportfunktion og mulighed for 24/7 support.Det er let at skalere din hosting-løsning op og ned, uanset om det er flere eller færre brugere, mere RAM, hukommelse, dataplads eller applikationer, så tilpasser vi let serverkonfigurationen, således den afspejler jeres behov. 

  Vi kan hoste alle de programmer, I har brug for og sørge for at alle de forskellige IT systemer fungerer optimalt, også når der er tale om en blanding af lokal og cloud, en så kaldt hybrid løsninger og 3. parts programmer.

  Få hosting af hele jeres IT infrastruktur inkl. diverse applikationer, i dansk data center.

  Du kan vælge Hosting i IT-GlobalView’s (ISAE3402-II) certificeret datacenter i Skanderborg (egen eller lejet licenser), Hosting on premise, dvs. hosting hardware og licenser på jeres egen lokation eller Hosting i skyen, også kaldet cloud-baseret hosting eller en Hybrid løsning som en kombination.

 • Microsoft

  IT-GlobalView løsninger er baseret på kendt teknologi fra Microsoft
  Med vores team af specialiserede konsulenter, inden for bl.a. Microsoft porte folie, f.eks. Activ Diretory, Remote Desktop, Windows server og Microsoft 365 er vi klar til at hjælpe dig med alt fra rådgivning, implementering og konfigurering.

 • Backup

  IT-revisionen stiller generelt høje og strenge krav til Backup af data. Det er ikke den eneste grund til at sikre virksomhedens data, det handler også om virksomhedens eksistens.

  Vi tilbyder backup af dine filer og dokumenter samt Disaster af dine servere.

  Få sikker backup og opbevaring af dine dokumenter, filer, databaser, økonomidata, billeder og e-mails i vores datacenter. Et af verdens absolut mest anerkendte og bedste softwareprodukter til backup over internettet. Få sikret og krypteret dine data og opbevare dem i vores sikret datacenter, automatisk døgnet rundt.

   

 • Fleksibilitet

  IT-GlobalView tilbyder full-service hostingløsninger til virksomheder, som ønsker maksimal fleksibilitet og sikkerhed i hverdagen. 
  Løsningen er fleksibel og smart, den giver dig mulighed for at skalére brugerlicenser – op eller ned efter behov. Vi tilpasser også let serverkonfigurationen med f.eks. mere RAM, hukommelse, dataplads eller applikationer.

  Med online adgang, kan I arbejde hvor som helst og når som helst.

 • Sikkerhed

  Vi står for overvågning 24/7, sikkerheden, oppetid og daglig backup. Du får branchens bedste support, samt sikkerhedsprodukter og løsninger fra førende producenter og leverandører, f.eks. Antivirus og Antispam, Sender Policy Framework (SPF) (anti-spam teknologi), Mailrelay Cloud antivirusprodukter (lokal PC) samt SLL certificater m.m. således din installation altid er optimalt beskyttes.

 • Fast omkostning

  En hosted løsning er baseret på en aftalt, månedlig pris, I betaler altid kun for det I bruger. Prisen er inkl. mailscan, AV og Antispam på server. I slipper for uforudset eller unødvendige investeringer i serverinstallationer.

  I kan leje Microsoft software licenser og f.eks. Microsoft 365/Office 365.

  I kan få installeret egne licenser også 3. partsprogrammer f.eks. Tagit, IFS, Adobe, POP3 m.m. samt frit tilvalg af optioner, Backup og Disaster Recovery mulighed m.m.

DanskEnglishDeutsch