• Akut IT Hjælp +45 70 24 68 09

 • Kontakt IT-GlobalView din globale IT partner i Vejle

  Du finder din globale IT partner i Vejle, nær det naturskønne område i Munkebjerg, med udsigt over de åbner marker, hestefold og alligevel kort afstand til motorvejen. Med den korte afstand til motorvej, kommer vi hurtigt rundt i hele Danmark.
  Kald os bare din IT-afdeling, vi er vilde med at være din kollega.
  Du har altid mulighed for at ring, også efter fyraften eller du kan vælge at sende en e-mail, vi vender hurtigt tilbage. I vores åbningstid er du også velkommen til at benytte vores chatfunktion her på siden.

  Lanciavej 2, 7100 Vejle
  +45 70246809
  salg@it-globalview.dk 
  CVR nummer: 26340764

 • Find vej til IT-GlobalView

 • Kontakt os

  Måske har du gjort status og er nået frem til at der skal ske ændringer, i forhold til jeres valg af fremtidig samarbejdspartner på IT området, så vil jeg gerne tale med dig. Ring på tlf. 70246809 eller skriv til mig her.
  Vi benytter udelukkende dine oplysninger til det formål, hvortil oplysningerne er bestemt og i det tidsrum, der er nødvendigt af hensyn til formålet. Vi videregiver aldrig dine oplysninger. Læs i øvrigt vores privatlivspolitik

  Send 

 • Support 24/7-365

  Har du et IT nedbrud, ring til os, vi står klar til at hjælpe - også efter fyraften.

  Telefon: +45 70246809

  e-mail: Helpdesk

  Få hurtig adgang til løsning af IT problemer via e-mail link. Ved nedbrud eller andre kritiske hændelser er det bedst du ringer.

DanskEnglishDeutsch