• Akut IT Hjælp +45 70 24 68 09

 • Microsoft 365 & Microsoft Teams

  Som Cloud Solution Provider (CSP) har vi mulighed for, at tilbyde dig de velkendte Microsoft Cloud Services på fleksibel licensmodel. CSP-konceptet giver dig langt mere fleksibilitet og mulighed for at skræddersy dit licensabonnement. Med CSP-licenser er du i luften på nye services inden for få minutter efter bestilling, og du slipper for ventetid og besværlig aktivering. Få licens for alle pengene, med Microsoft 365 & Microsoft Teams til din virksomhed. Vi tilbyder alle Business og Enterprise planer til skarpe priser betalt pr. måned, med dansk telefonsupport og uden binding.

  Microsoft 365 kan installeres på Jeres terminalserver og derved er du uafhængig af skyen, de fleste planer giver hver bruger ret til at installere Microsoft 365, på helt op til 5 enheder, f.eks. på din bærbar, stationær, tablet og smartphone.
  Alle kan nemt arbejde sammen, da der også i de fleste planer er adgang til e-mail, webmøder, dokumenter og kalendere overalt-og-når-som-helst.
  Læs betingelser for Microsoft Cloud aftale

  Microsoft Teams
  Få også tale funktion til Microsoft 365 Teams. Download Microsoft 365 prøveversion

 • Microsoft 365 til virksomheder

  Rejs ud i verden med Microsoft 365 til virksomheder og arbejd fra hvilken som helst enhed med de velkendte Microsoft Office programmer, såsom Word, PowerPoint og Excel. 

  Hver bruger har ret til 5 licenser så uanset om du arbejder online eller offline, fra en computer, tablet eller på telefonen, så er du dækket ind. Lave omkostninger og fleksibilitet til at tilføje og nedlægge brugere og tjenester efter behov.

 • Microsoft 365 Planer

  Afhængigt af sit pakkevalg, kan du få Office-programmerne – alle steder, man kan dermed altid arbejde i f.eks. Word, PowerPoint eller Excel inkl. OneDrive for Business med 1 TB plads til hver bruger.

  Exchange Online til e-mail, kalender og kontaktdatabase, med masser af plads til e-mails.

  Microsoft Teams, som gør det nemt at holde videokonferencer med kunder og samarbejdspartnere, vi kan desuden levere ”tale” med således du kan ringe til fastnet og mobiltelefoner. Microsoft Teams opdaterer din status ud fra din kalender, når du har et møde i kalenderen bliver du altså vist som ”optaget” for dine kontakter. 

  SharePoint online, som virksomhedens tilgængelige intranet og fildelings-system m.m.

 • Gør planlægning nemmere

  Du kan nemt planlægge møder ved at dele kalendere og vise dem ved siden af hinanden, så du kan se, hvornår dine kolleger er ledige, og foreslå mødetidspunkter fra din kalender. 

  Få adgang til din e-mail, din kalender og dine kontaktpersoner fra næsten en vilkårlig webbrowser med Microsoft Outlook Web App, mens du bevarer de udvidede og velkendte funktioner fra Outlook.

 • Microsoft Teams

  Bedre samarbejde, Chat, tale- og videoopkald, onlinemøder og deling – alt sammen i én app.

  Har du allerede Microsoft 365 kan du "tale" til din Microsoft 365 Teams, som en almindelig telefoniløsning med omstillings muligheder og tilstedeværelses indikator, hvor du kan se om din kollega er optaget. Fuld integration til outlook kalender, så du kan se om kollega f.eks. er til møde m.m.

DanskEnglishDeutsch