• Akut IT Hjælp +45 70 24 68 09

 • Partnere

 • Partnere

  Vi har indgået strategisk partnersamarbejde inden for førende produkter, med markedsledende producenter og leverandøre i Danmark inden for software, hardware og IP telefoni, således vi kan dække hele din IT-infrastruktur løsning og planer i fremtiden.

 • Microsoft Partner

  Microsoft produktportefølje indeholder produkter til erhvervslivet samt hjemmearbejdspladser.
  F.eks. standard software og licenser på windows, Office og CRM på OVS aftaler, FPP, OLP, SPLA/Hostinge licenser eller Office 365 og CSP. 
  Virtualisering med Hyper V, Sharepoint og Exchange, Skype for Business m.m. vi er derved i stand til at løse enhver opgave inden for din IT-infrastruktur.

 • VMWare partner

  Med VMWare produktportefølge forenkle vi din IT-infrastruktur og med den skabes et mere dynamisk og fleksibelt datacenter, baseret og dokumenteret på branchens førende virtualisering platform der bygger på VMware vSphere.
  Vi tilbyder en sikker og robust virtualiseringsløsninger med VMWare til virtualisering af datacentre og cloud-infrastrukturer, vore specialiserede konsulenter leverer en høj standard, med VMWare’s gennemprøvet teknologi.

 • Citrix service provider

  Citrix er en virtualiseringsløsning til Windows-applikationer. 
  Med Citrix bliver virksomhedens Windows-applikation tilgængelig som en streamingbaseret internetservice, som du kan tilgå fra lige præcis den enhed, der passer dig – PC, Mac, mobil eller tablet.

 • Watchguard

  I den moderne virksomhed er det vigtigt at have styr på sikkerheden, da trusler fra Malware stiger konstant.
  Derfor tilbyder vi watchguard firewall, der med mange sikkerhedsfunktioner, kan forebygger trusler og angreb, der kan forekomme på netværket.

 • IBM partner

  IBM er et af landets førende virksomhed inden for informations-teknologiske produkter, løsninger og serviceydelser. Med fokus på de primære forretningsområder inden for netværksløsninger, systemintegration og service.
  I kraft af vores tætte samarbejde med IBM har vi fokus på IT-infrastrukturløsninger, der er baseret på IBMs produktportfolio. Med IBM, får du kvalitets produkter der passer til dit behov og vi hjælper dig med konfiguration, naturligvis til den helt rigtige pris.

 • HP partner

  Vi har overblikket over HP Produktportefølje, du får vejledning om det rigtige kvalitetsprodukt eller løsning, til den helt rigtige pris og når du kontakter os, har du specialistviden lige ved hånden.

 • Uni-Tel partner

  Du sikres optimal kvalitet idet vi har valgt Uni-Tel som vores samarbejdspartner, når samtalen handler om kommunikation via Microsoft Skype for Business. Det skyldes at Uni-Tel A/S er eksperter inden for SIP-teknologi og er blandt verdens mest erfarne serviceudbydere af IP-telefoni og Mobil-telefoni til erhvervslivet.

 • Certified professionel acrobat

  For at tilbyde vores kunder hele Adobe portefølje er vi certificeret Certified Sales Professional Acrobat, du kan få rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af licensniveau.

 • Business Vejle netværk

  Vi har valgt at være medlem af BusinessVejle, som er et professionelt netværk der inspirerer, skaber relationer og påvirker erhvervslivet i og omkring Vejle. Foreningen tæller både iværksættere og veletablerede virksomheder.

DanskEnglishDeutsch