• Akut IT Hjælp +45 70 24 68 09

  • Vilkår for tilmelding af nyhedsmail og besøgende på www.IT-GlobalView samt ssl.itgv.dk

     

    Cookie- og privatlivspolitik

    Introduktion
    Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til tekniske funktionalitet, b.la. til brug af kontakt formular. Trafikmåling, så vi kan se hvor mange der besøger vores side og hvilke sider der besøges. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

    Cookies
    Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

    Websitet indeholder cookies fra tredjeparter. Vi bruger Google Analytics til at analysere, hvordan alle vores brugere anvender hjemmesiden. Google indsamlede oplysninger om brug (trafikdata og IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere. Vi beordrer Google Analytics til kun at bruge en del af IP-adressen og ikke hele adressen til geoplacering.

    Opbevaring af bruger- og hændelses data
    Opbevarings perioden for data, som er knyttet til cookies, bruger-id’er eller annoncerings-id’er er lavest mulig Google tillader, nemlig 14 måneder. Bruger-id nulstilles efter hver ny aktivitet. Data, som er knyttet til bruger-id’et, slettes automatisk efter opbevarings perioden.

    Vi uploader ikke data, der tillader Google personligt at identificere en person (f.eks. Bestemte navne, e-mailadresser eller lignende data) eller data, der permanent identificerer en bestemt enhed (f.eks. En unik enhedsidentifikator, hvis sådan en identifikator ikke kan nulstilles). Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

    Vi benytter Mailchimp til udsending af nyhedsmail, oplysninger til brug for udsendelse af nyhedsmail, opbevares på Mailchimp server og bliver slettet ved afmelding af nyhedsmail. Dine oplysninger kan overføres til, gemmes eller behandles i USA. Databeskyttelsen, privat livets fred og andre love i USA, er ikke de samme som I Danmark.

    Personoplysninger

    Generelt
    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

    Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Hvilke sider du klikker på (interesser) og i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

    Sikkerhed
    Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

    Formål
    Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne, til at optimere vores services og indhold.

    Periode for opbevaring
    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

    Videregivelse af oplysninger
    Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

    Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

    Beskyttelse af personoplysninger
    Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

    Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

    Indsigt og klager
    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

    Henvendelse herom kan ske til: kontakt@it-globalview.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

    Udgiver
    Websitet ejes og publiceres af:

    IT-GlobalView
    Lanciavej 2
    7100 Vejle
    Telefon: 70246809
    Email: kontakt@it-globalview.dk
    CVR: 26340764

DanskEnglishDeutsch