• Akut IT Hjælp +45 70 24 68 09

 • Ransomware angreb - er dine data truet

  Cyberkriminalitet rammer, der hvor du er allermest sårbar.
  Beskyt dine enheder mod cyberangreb og pengeafpresning. I løbet af få sekunder kan års arbejde og data gå tabt, cyber-kriminalitet, er begyndt at angribe personlige filer og netværksenheder, også hos mindre virksomheder samt private. 

  Det er kriminelle der står bag og benytter pengeafpresning, enten udløst ved at narre brugere til at klikke på vildledende links eller ved at udnytte systemets sårbarheder. Det kan også ske at filer bliver slettet permanent. De kriminelle kræver derefter løsesumsbetalinger for en nøgle, der kræves for at dekryptere og få adgang til filerne igen. Det er derfor vigtigt at identificere, beskytte, opdage, reagere og komme sig hurtigt fra enhver cyberhændelse, kontakt os, hvis du vil høre hvordan vi kan hjælpe dig.

  Stop krypteringsprocessen, hurtigt og effektivt, uanset om et angreb starter på en mobiltelefon, en IOT-enhed via e-mail, website drive-by-attack, USB-kabel eller uforvarende, blev implementeret af nogen i din organisation. Vi har løsninger til SMB og Enterprise.

  Cyber-kriminalitet/angreb er en meget alvorlig og reel trussel, der for de fleste virksomheder er mere sandsynlig end f.eks. traditionelt indbrud, bedrageri eller konkurs.

  Bestil en gratis og uforpligtende Ransomware Assessment.

  Ring på tlf. 70246809 brug chat på siden, eller send mail, for at komme i kontakt med os.

 • Beskyt dine data

  Udarbejd en IT sikkerhedspolitik, som alle medarbejdere kender. Det kan evt. inkludere om den enkelte medarbejder, må installerer software hentet på nettet, hvilke data må man dele internt og hvordan. Passwordpolitik, tegn, tal og specialtegn m.m. Antivirus installeret på alle enheder.
  - Identitetsstyring, godkendelse, & Adgangskontrol
  - Bevidsthed og persontræning
  - Datasikkerhed
  - Informationsbeskyttelse
  - Processer og procedurer
  - Vedligeholdelse
  - Beskyttende teknologi

 • Opdage

  Det er nødvendigt, at være opmærksom på, hvad IT-sikkerhed og cyberkriminalitet er, hvor sårbar din virksomhed er og hvor de sårbarheder befinder sig. Indfør monitorering af netværket.
  - Anomalier og begivenheder
  - Kontinuerlig overvågning af sikkerhed
  - Registreringsprocesser

 • Reagere

  Opdatér serverne regelmæssig, samt sikre at der anvendes nyeste programmer og tredjeparts produkter på computerne. indfør en automatisk opdatering af alle medarbejderes computere.
  - Risikostyring og strategi
  - Styring
  - Risikovurdering
  - Supply Chain Risk Management

 • Gendanne

  Det er essentielt med Backup og Disaster Recovery, som opbevares på en ekstern lokation. Hvilke data tages der backup af, hvordan opbevares disse. Udfør jævnligt en disaster/gendannelse af data og serverkonfigurationer.
  - Gendannelsesplanlægning
  - Forbedringer
  - Kommunikation
  - Disaster Recovery

DanskEnglishDeutsch