• Akut IT Hjælp +45 70 24 68 09

 • hybrid og bedre IT-platform uden datatab, datasikkerhed. forskellige IT-opgaver, IT-strategier, rådgivning, sparring, inden for IT områder

  European Centre for Minority Issues

  Hybrid og bedre IT-platform


  På anbefaling i mit professionelle netværk, kontaktede jeg IT-GlobalView. Vi havde brug for en IT-samarbejdspartner, der kunne bidrage til at bringe vores IT-installation til et mere tidssvarende niveau. For en førende institution indenfor mindretalsforskning, er det meget vigtigt at vores online publikationer og forskningsresultater er tilgængelige og at vores arbejdsplatform fungerer optimalt, da vores medarbejdere ofte rejser og arbejder i hele verden.

  På baggrund af dialog og gennemgang af vores IT-installation, udarbejdede IT-GlobalView en IT-strategi som i høj grad svarede til vores ønsker, om en hybrid og bedre IT-platform. Under implementeringen af løsningen, sørgede IT-Globalview samtidig for, at ingen data gik tabt og sikrede at der fremadrettet er datasikkerhed. IT-Globalview udfører løbende forskellige IT-opgaver, IT-strategier, ændringer og helt almindelig rådgivning samt sparring, inden for alle IT relaterede områder.

  Jeg er meget tilfreds med samarbejdet og giver gerne min anbefaling af IT-GlobalView videre.

  Maj-Britt Hansen
  Sekretariatsleder
  European Centre for Minority Issues

  Læs om ECMI

  kunde navn
  2021-01-20T11:35:52+01:00

  Maj-Britt Hansen
  Sekretariatsleder
  European Centre for Minority Issues

  Læs om ECMI

  hybrid og bedre IT-platform uden datatab, datasikkerhed. forskellige IT-opgaver, IT-strategier, rådgivning, sparring, inden for IT områder
  Hybrid og bedre IT-platform På anbefaling i mit professionelle netværk, kontaktede jeg IT-GlobalView. Vi havde brug for en IT-samarbejdspartner, der kunne bidrage til at bringe vores IT-installation til et mere tidssvarende niveau. For en førende institution indenfor mindretalsforskning, er det meget vigtigt at vores online publikationer og forskningsresultater er tilgængelige og at vores arbejdsplatform fungerer optimalt, da vores medarbejdere ofte rejser og arbejder i hele verden. På baggrund af dialog og gennemgang af vores IT-installation, udarbejdede IT-GlobalView en IT-strategi som i høj grad svarede til vores ønsker, om en hybrid og bedre IT-platform. Under implementeringen af løsningen, sørgede IT-Globalview samtidig for, at ingen data gik tabt og sikrede at der fremadrettet er datasikkerhed. IT-Globalview udfører løbende forskellige IT-opgaver, IT-strategier, ændringer og helt almindelig rådgivning samt sparring, inden for alle IT relaterede områder. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet og giver gerne min anbefaling af IT-GlobalView videre.
  Tak for hjælpen og så på en søndag …. Cool

  elsemarielissau

  Tak for hjælpen og så på en søndag …. Cool

  Else Marie Lissau

  Specialsygeplejeske i kosmetisk dermatologi

  Læs om Else Marie Lissau

  kunde navn
  2021-02-04T10:46:06+01:00

  Else Marie Lissau

  Specialsygeplejeske i kosmetisk dermatologi

  Læs om Else Marie Lissau

  Tak for hjælpen og så på en søndag …. Cool
  Tak for hjælpen og så på en søndag …. Cool
  proaktive ved kritiske hændelser, lever op til total it-service og support. optimeret databeskyttelse total service og support til vores it-miljø.

  Bogballe A/S

  IT-GlobalView har skabt en høj driftsstabilitet


  Som en af verdens førende producenter af mineralgødningsspredere lægger vi vægt på at have et professionelt og højtydende it-miljø, der til en hver tid understøtter vores verdensomspændende eksport.
  Vi har valgt IT-GlobalView på baggrund af et ønske om total service og support til vores it-miljø, en stabil drift, en sikker og optimeret databeskyttelse samt en proaktiv samarbejdspartner 24/7-365.
  Det er også vigtigt for os, at vi med IT-GlobalView har faste kontaktpersoner, der kender os og vores systemer – det letter samarbejdet og skaber hurtige resultater.

  Med monitorering af vores it-miljø har IT-GlobalView skabt en høj driftsstabilitet og sikret en optimeret databeskyttelse. IT-GlobalView er proaktive ved kritiske hændelser og lever til fulde op til total it-service og support. Vi har ved flere lejligheder haft god gavn af at kunne få hjælp 24/7-365.

  Jeg kan varmt anbefale IT-GlobalView og deres mangeårige erfaring og viden.

  Dennis Refsgaard
  Creative Designer
  Bogballe A/S

  Læs om Bogballe A/S

  kunde navn
  2021-01-20T11:11:58+01:00

  Dennis Refsgaard
  Creative Designer
  Bogballe A/S

  Læs om Bogballe A/S

  proaktive ved kritiske hændelser, lever op til total it-service og support. optimeret databeskyttelse total service og support til vores it-miljø.
  IT-GlobalView har skabt en høj driftsstabilitet Som en af verdens førende producenter af mineralgødningsspredere lægger vi vægt på at have et professionelt og højtydende it-miljø, der til en hver tid understøtter vores verdensomspændende eksport. Vi har valgt IT-GlobalView på baggrund af et ønske om total service og support til vores it-miljø, en stabil drift, en sikker og optimeret databeskyttelse samt en proaktiv samarbejdspartner 24/7-365. Det er også vigtigt for os, at vi med IT-GlobalView har faste kontaktpersoner, der kender os og vores systemer – det letter samarbejdet og skaber hurtige resultater. Med monitorering af vores it-miljø har IT-GlobalView skabt en høj driftsstabilitet og sikret en optimeret databeskyttelse. IT-GlobalView er proaktive ved kritiske hændelser og lever til fulde op til total it-service og support. Vi har ved flere lejligheder haft god gavn af at kunne få hjælp 24/7-365. Jeg kan varmt anbefale IT-GlobalView og deres mangeårige erfaring og viden.
  Super professionel hurtig høflig og venlig service. Der er kun rosende ord fra alle fronter i organisationen. Tak for det.

  Conaxess Trade

  IT-Globalview yder super professionel, hurtig, høflig og venlig service


  Conaxess Trade dækker seks lande i Europa. Vi leverer skræddersyede og effektive løsninger til brandejere, for at sikre rentabilitet og ekspertise på produkters vej til FMCG-markedet. Baseret på indsigt, ekspertise og operationel styrke på vores regionale markeder giver vi Brands mulighed for at nå deres fulde potentiale, vokse og udvikle sig bæredygtigt.

  Jeg vil hermed udtrykke vores store tilfredshed med IT-GlobalView’s arbejde. Der er kun rosende ord fra alle fronter i organisationen. Super professionel, hurtig, høflig og venlig service. Tak for det.

  Lars Pehrsson
  Head of IT Service Desk
  Conaxess Trade Denmark A/S

  Læs om Conaxes Trade

  kunde navn
  2021-04-12T14:14:17+02:00

  Lars Pehrsson
  Head of IT Service Desk
  Conaxess Trade Denmark A/S

  Læs om Conaxes Trade

  Super professionel hurtig høflig og venlig service. Der er kun rosende ord fra alle fronter i organisationen. Tak for det.
  IT-Globalview yder super professionel, hurtig, høflig og venlig service Conaxess Trade dækker seks lande i Europa. Vi leverer skræddersyede og effektive løsninger til brandejere, for at sikre rentabilitet og ekspertise på produkters vej til FMCG-markedet. Baseret på indsigt, ekspertise og operationel styrke på vores regionale markeder giver vi Brands mulighed for at nå deres fulde potentiale, vokse og udvikle sig bæredygtigt. Jeg vil hermed udtrykke vores store tilfredshed med IT-GlobalView’s arbejde. Der er kun rosende ord fra alle fronter i organisationen. Super professionel, hurtig, høflig og venlig service. Tak for det.
  Udskiftning af virtuelle miljø opgradering til Microsoft server 2019

  HM Group

  Opgradering af IT-installation


  Som en af Europas førende og mest innovative virksomhed inden for industriel etikettering og mærkning er det meget vigtigt for os, at vores IT-installation/ IT-miljø er opgraderet, driftsstabil og sikrer 100% databeskyttelse.

  I den forbindelse har vi indgået samarbejde med IT-GlobalView, der hjalp os med en opgradering af vores IT-installation til Microsoft server 2019, opgradering af SQL, samt service og support efterfølgende. Det virtuelle miljø er udskiftet samt migreret til nyt hardware, i samarbejde har vi desuden lagt en ny backupstrategi og gjort nye tiltag for at højne IT-sikkerheden betydeligt.

  Vi oplever en meget professionel og god dialog med IT-GlobalView. Alt er forløbet tilfredsstillende og vi har kunne arbejde på systemerne under hele forløbet. Vi er meget tilfredse og ser frem til forsat at samarbejde med IT-GlobalView.

  Torsten Nyvang Olsson
  CFO
  HM Systems A/S

  Læs om HM Group

  kunde navn
  2021-09-17T14:01:02+02:00

  Torsten Nyvang Olsson
  CFO
  HM Systems A/S

  Læs om HM Group

  Udskiftning af virtuelle miljø opgradering til Microsoft server 2019
  Opgradering af IT-installation Som en af Europas førende og mest innovative virksomhed inden for industriel etikettering og mærkning er det meget vigtigt for os, at vores IT-installation/ IT-miljø er opgraderet, driftsstabil og sikrer 100% databeskyttelse. I den forbindelse har vi indgået samarbejde med IT-GlobalView, der hjalp os med en opgradering af vores IT-installation til Microsoft server 2019, opgradering af SQL, samt service og support efterfølgende. Det virtuelle miljø er udskiftet samt migreret til nyt hardware, i samarbejde har vi desuden lagt en ny backupstrategi og gjort nye tiltag for at højne IT-sikkerheden betydeligt. Vi oplever en meget professionel og god dialog med IT-GlobalView. Alt er forløbet tilfredsstillende og vi har kunne arbejde på systemerne under hele forløbet. Vi er meget tilfredse og ser frem til forsat at samarbejde med IT-GlobalView.
  Drift af servere disksystemer og netværk

  Novadan

  Drift af vores servere, disksystemer og netværk


  Vi ønsker hjælp til Drift af vores servere, disksystemer og netværk, samt generelt hjælp til løsning af IT-fejl.
  Vi stod overfor en større udskiftning og opdateringer af det virtuel IT-Miljø, bestående af servere, Storage systemer og netværk. Som international udviklings, produktions- og servicevirksomhed, har vi brug for en IT-samarbejdspartner på lang sigt, med mange års erfaring, 24/7-365 support og tilknytning til samme konsulent.

  Jeg er meget tilfreds med forløbet og samarbejdet om udskiftning af det virtuelle IT-Miljø, hvor vi samtidig med har fået sparring omkring, hvordan vi kan opnå øget sikkerhed.
  Efterfølgende udfører IT-GlobalView løbende vedligehold og sikkerhed på servere, data, netværk, firewall samt monitorerer af vores IT-Miljø. To-faktor (MFA), Disaster- og Backupstrategi, samt implementering.
  Alt dette og meget mere gør at Jeg, efter mange års samarbejde, stadig varmt kan anbefale IT-GlobalView.

  Peter Torp
  IT administrator
  Novadan

  Læs om Novadan

  kunde navn
  2021-01-14T16:57:07+01:00

  Peter Torp
  IT administrator
  Novadan

  Læs om Novadan

  Drift af servere disksystemer og netværk
  Drift af vores servere, disksystemer og netværk Vi ønsker hjælp til Drift af vores servere, disksystemer og netværk, samt generelt hjælp til løsning af IT-fejl. Vi stod overfor en større udskiftning og opdateringer af det virtuel IT-Miljø, bestående af servere, Storage systemer og netværk. Som international udviklings, produktions- og servicevirksomhed, har vi brug for en IT-samarbejdspartner på lang sigt, med mange års erfaring, 24/7-365 support og tilknytning til samme konsulent. Jeg er meget tilfreds med forløbet og samarbejdet om udskiftning af det virtuelle IT-Miljø, hvor vi samtidig med har fået sparring omkring, hvordan vi kan opnå øget sikkerhed. Efterfølgende udfører IT-GlobalView løbende vedligehold og sikkerhed på servere, data, netværk, firewall samt monitorerer af vores IT-Miljø. To-faktor (MFA), Disaster- og Backupstrategi, samt implementering. Alt dette og meget mere gør at Jeg, efter mange års samarbejde, stadig varmt kan anbefale IT-GlobalView.
  0
  0
  kunde navn
DanskEnglishDeutsch