• Akut IT Hjælp +45 70 24 68 09

 • Uniconta - lynhurtig økonomisystem, naturlig efterfølger for Microsoft Dynamic C5

  Komplette økonomisystem 100% i skyen, for mindre og mellemstore virksomheder. Intuitivt Økonomisystem, nem & fleksibel løsning, der giver dig styr på økonomien, lager, produktion og logistik og med en bred vifte af lækre funktionalitet og muligheder.

  Du kan prøve Uniconta (UC) på dine egne data - helt gratis. Så får du mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende med data, du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data, gratis.  Det er først, når du tager Uniconta i brug, at du skal begynde at betale. Har du konvertere egne data og ikke ønsker at anvende Uniconta, bliver disse data automatisk slettet efter en periode uden aktivitet.

 • Prøv Uniconta Gratis i 30 dage

  Du er altid velkommen til at ring til os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, så kontakt os på telefon 70246809, eller brug vores kontaktformular her på siden.

 • Økonomi

  Det brugervenlige Økonomi i Uniconta har alt der skal til for at have kontrol, overblik og udtræk af rapporter over økonomien. Indscan af bilag der kan vedhæftet posteringer overalt i Uniconta. Design dine egne balancerapporter med simulerede poster.

 • Debitor

  Hurtigfaktura funktionen i Uniconta debitor, gør det let at udarbejde en faktura til debitor, hvor stamoplysninger, varetekst og priser hentes automatisk. Faktura sendes herefter, let via mail, med tekst og leveringsbetingelser til kunden. Abonnementstyring og faktura sendt som OIOUBL filer, samt fuld valutastyring.

 • Kreditor

  Uniconta kreditor er med fuld CVR opslag, indlæsning af OIOUBL filer fra kreditor. Alle betalings formater håndteres, betalings informationer og ID kan oprettes på debitor, samt masse opdatering af indkøb.

 • Lagerstyring

  Lagermodulet i Uniconta holder helt styr på din lagerbeholdning. Du kan købe, sælge og oprette varer med op til 150 tegn i vareteksten, med mulighed for udvidelse. Du får overblik over beholdningen på lageret, lagerstedet, placeringer, varianter og dimensioner, samt serienumre og batch.

 • Projekt

  I Unicontas projektmodul kan du styre omkostninger, indtægter og timeforbrug på det enkelte projekt. Statistik i projektkartoteket giver styring og overblik, alt dette kan også ses i Uniconta Dashboard. Projektmodulet er fuldt integreret til finans, debitor, kreditor og lager.

 • CRM

  Fra kundeemne til KUNDE i Uniconta CRM. I kundeemne kartoteket, kan du kategorisere efter interesser og produkter, knytte tilbud, dokumenter og notater og lave systematisk follow-up. Målret dine aktiviteter til dine kunder's behov og interesseområder.

 • IT-GlobalView er en del af Uniconta’s professionelle og landsdækkende partnerkanal.
  Uniconta er 100% cloudbaseret og bygger på Microsoft teknologi og er udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.
  Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.
  Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

DanskEnglishDeutsch